No niin, vihdoinkin pieni raportti Siirin ensimmäisestä näyttelystä.

Tuloksena JUN ERI/2 ja tuomarin arvostelu oli seuraavanlainen:

Correct topline. Nice proportions. Strong in body. Back angulation a bit open. Correct tail position. Tuomari: Daniela Radu, Romania.

Narttuja oli kaikenkaikkiaan 12 ja PN-kehään niistä selviytyi 8. Tuomari tiputti ensin kolme pois ja Siirin kanssa jäätiin sinnittelemään viiden parhaan joukkoon. Hetken kuluttua tuomari kuitenkin kiitteli meidät eikä siis sijoituttu PN-kehässä. Siirin pikkuruinen sisko Penni voitti junnuluokan ja oli kaikenkukkuraksi PN3 ja nappasi varasertin. Onnea ihanalle Pennille!

Parasta koko päivässä oli se että Siiri osasi käyttäytyä melko hyvin. Juoksi nättiä ravia ja seisoi kärsivällisesti. Välillä tietysti oli pientä riehaantumista ilmassa mutta meni paljon paremmin kuin osasin odottaa. Ja kun vielä arvosanaksi saatiin ERI niin kaikki odotuksen ylittyivät. Ihan hyvä suoritus meidän pikkuiselta junnu-tytöltä jonka turkkiakin on kasvatettu vasta 7 kuukautta. Mukava päivä oli ja oli kiva nähdä muita huiskuhäntiä ja niiden narunjatkeita. Kuvia reissusta tulee myöhemmin.

Ensi lauantaina suuntaamme kohti Kouvolan ryhmänäyttelyä. Saapi nähdä miten tällä kertaa käy.