Poju käväisi eilen Riihimäellä parin startin verran ja hylky tuli kummaltakin radalta. Meillä oli aika hiljainen ja tylsä viikko takana ja Pojulla viirasi päässä aika pahasti ja se näkyi myös radalla. Vauhtia piisasi ja Poju suoritteli esteitä oman päänsä mukaan. Ja mua jännitti taas ihan sikana jostain syystä. Sekin varmaan osaltaan vaikutti suorituksiin.

Ekalla agiradalla keppien päässä oli suoraan pituus ja Poju ryysäsi sinne vaikka piti mennä ihan eri suuntaan hypylle. En yhtään älynnyt kyseistä vaaranpaikkaa jotta olisin voinut yrittää tehdä haltuunoton keppien päässä. Siis huom. yrittää, luultavasti se ei olisi edes onnistunut. Olin niin keskittynyt parin muun hankalamman paikan suorittamiseen. Loppuradalla Poju vielä ohitti yhden hypyn. Ihanneaika oli 57 sekutia ja Pojun aika oli 45 sekkaa ja rapiat vaikka sählättiin pituuden kanssa.

Toka rata oli hyppyrata ja meidän ihka ensimmäinen sellainen. Rata oli haastava. Takaaleikkauksia, mitä me ei olla juuri harjoiteltu, piti tehdä useammassa kohtaa ja kepeille mentiin 90 asteen avokulmasta. Meidän rata kaatui siihen että vein Pojun muurille vasenta puolta ja leikkasin takaa. Muurin jälkeen oli vierekkäin kaksi putkea ja Poju valitsi vasemman puoleisen kun olisi pitänyt mennä oikean puoleiseen. Poju on nykyään sellainen että jos se pääsee mun edelle niin se lähtee soveltamaan ihan omiaan ja suorittaa ensimmäisen kivan esteen minkä se näkee. Ja mitkään karjumiset ei siinä vaiheessa auta kun se on päättänyt minkä esteen hän seuraavaksi tekee. Siispä tiukkaa haltuunottotreeniä luvassa meidän pojalle. Ihanneaika tällä radalla oli 43 sekkaa ja meidän aika 40 ja risat. Aikaa kului hukkaan siinä kun Poju kävi tekemässä väärän putken. Mutta vaikka tuloksia ei tullut niin hauskaa oli. Meidän seuraavat kisat on mitä luultavimmin Porvoossa juhannuksen jäkeisenä tiistaina.