Hallikausi on nyt päättynyt omien treenien osalta. Ulkotreenit piti alkaa tällä viikolla mutta ylläri pylläri ne peruttiin. Ei ihan viitsi lähteä lumihankeen pomppimaan esteitä. Toivottavasti lumet saavat kyytiä ja päästään ensi viikolla taas hommiin. Toisaalta Pojulla on vielä viimeiset valmennusryhmän sisätreenit ensi viikolla joten ihan ilman liitoilua me ei jäädä.

Vikat sisätreenit oli leikkimieliset kisat. Rata oli aika helppo, vissiin joku 1-luokan rata mutta silti vain kaksi koiraa teki puhtaan radan ja toinen niistä oli meidän pomppu-Poju. Poju meni koko radan ihan sika hienosti, ei mitään valittamista mistään kohdasta. Keinu meni hyvin, samoin kepit ja kontaktit. Ja Poju myöskin irtosi aika mukavasti. Poju on edistynyt kepeillä tosi hyvin viime aikoina. Se ei enää pompahtele niin paljon sivuttain vaan menee tosi sulavasti eteenpäin ja käsiavun on pystynyt jättämään nyt melkein kokonaan pois. Poju siis tuli toiseksi nopeimmalla ajalla toiseksi ja sai vinkkarilelun lahjaksi ja minä t-paidan. Poju ei kylläkään uskaltanut leikkiä vinkulelulla kun se vinkuu niin kamalan pelottavasti Hymy mutta Iitu retuutti ja tappoi lelua senkin edestä.

Iitukin oli "kisassa" mukana. Iitukin meni ihan kivasti mutta sähläsi kyllä muutamassa kohdassa. Esim. heti lähtösuoralla Iitu veti kolmannen hypyn ohi tuhatta ja sataa ja meni hyppimään tuomaria vasten. Pitihän sitä käydä moikkaamassa Nolostunut. Keinua ei menty ollenkaan koska Iitu ei sitä osaa vielä kunnolla ja se olisi kuitenkin rysäyttänyt sen ihan miten sattuu. Muuten Iitu meni tosi kivasti ja tosi vauhdikkaasti. A meni vähän turhankin vauhdikkaasti, Iitu tuli hurjaa ilmalentoa harjan yli ja pelästytti katsojatkin. Mutta hienosti Iitu tuli sieltä alas, ei mitään hämminkiä. Iitu oli ihan intona kun se pääsi radalle pitkästä aikaa ja tosi kiva että silläkin alkaa nyt vakitreenit.

Pojun antitestosteronipiikistä alkaa olemaan viikko aikaa mutta mitään muutosta en ole huomannut sen käytöksessä. Ihan yhtä intona se on tyttöpissojen perään lenkillä kun ennenkin eli hormonit hyrrää ilmeisesti entiseen malliin. Epäilyttää että mahtaako se eturauhanenkaan mihinkään rauhoittua kun hormonihiiret vaan jatkaa laukkaamistaan. Pissavaivoja ei ole tosin enää ollut. Onneksi piikki en sentään aiheuttanut Pojulle masennusta ja apaattisuutta mitä se kuulemma tekee joillekin. Oma villi itsensä se on ollut koko ajan.