Helatorstaina oli Iitun ekat kakkosten kisat helteisessä Ojangossa. Hyllytettiin rata melko alkuvaiheessa kun ohjasin Iitun hypystä ohi ja Iitu tuli sen väärään suuntaan.

http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2010-05-13+hskh/2010-05-13+hskh+medi2/20100513_1MG_6171.jpg

Lauantaina kisailtiin Kirkkonummella. Ekalta radalta tuli vitonen ajalla -4 ja rapiat. Muuten puhdas rata mutta yksi rima tippui. Toinen rata meni vähän sähläykseksi ja siitä tuli 15 vp ja pikaksen yliaikaa. Iitu oli kovin kuumissaan vaikka olin valellut sitä kylmällä vedellä ennen rataa. Nämä kuuman säät kisat ei yhtään sovi Iitulle, se ei vaan yksinkertaisesti jaksa. Joten jäämmekin tästä nyt kesän mittaiselle kisatauolle ja palaamme kisakentille viileämmillä säillä.

Olin ilmoittanut Iitun sunnuntaillekin Kirkkonummelle mutta jätettiin kisat suosiolla väliin. Sen sijaan tehtiin retki meren rantaan Laajasaloon missä koirat pääsivät uimaan. Iitu paineli suoraan veteen pulikoimaan, Siiri sen sijaan tyytyi ensialkuun katselemaan Iitun touhuja kuivalta maalta. Siirihän on uinut talvella pari kertaa Hyvinkään koirauimalassa mutta ei koskaan järvessä tai meressä. Ei mennyt kuin hetki kun Siiri päätti että nyt mennään uimaan ja hyppäsi kaamealla loikalla veteen ja siitä hetkestä Siiristä kuoriutui oikea vesipeto. Se ui ihan tohkeissaan pitkät pätkät ja heki keppiä vaikka kuinka kaukaa. Aito vesikoira siis, ihanaa.