Tulipa vietettyä mukava kisapäivä Kirkkonummella mukavassa säässä ja mukavassa porukassa. Ja mikäs vielä sen mukavampaan kuin se, että saatiin Pojun kanssa ensimmäinen nolla aikaiseksi. Rata oli Harri Huittisen laatima ihan mukava rata. Yksi tosi paha kohta siinä oli ja selvittiin siitä ihme kyllä kunnialla. Poju oli kyllä tällä radalla vähän hitaampi kuin normaalisti. Se teki keinun ja puomin tosi varovasti ja sitä sai oikein houkutella eteenpäin. Ehkä sillä oli jotain tekemistä asian kanssa, että Poju pääsi telmimään isovillakoiraneito Millin kanssa juuri hetki ennen kisaa ja nehän veti tietysti ihan hulluna ympäri peltoa itsensä läkähdyksiin. Sitten lähdettiin jalat maitohapoilla rataa tekemään niin ei ihme jos meno on vähän hyytynyttä. Olenpa taas sen verran viisaampi etten päästä riekkumaan tuolla tavalla ennen radalle menoa. Ratavirheitä siis tältä radalta 0 ja aika -11,02.

Toinen rata oli taas niin läheltäpitinolla kun vaan voi olla. Omalla mokallani sain kuitenkin yhden kiellon aikaiseksi. Olin viemässä Pojua hypylle ja seuraava hyppy oli 180 astetta toiseen suuntaan. Hidastin oman vauhtini ja lähdin kääntymään ennen kun Poju oli lähtenyt hyppäämään ja sehän pysähtyi esteen eteen kuin seinään ja kieltohan siitä rapsahti. Muilta osin puhdas rata. Ratavirheitä siis 5 ja aika -5,13. Tällä radalla oli taas vauhtiakin vähän enemmän kun Poju oli saanut levätä paremmin.

Viikonlopun saldona siis yksi nolla ja kolme vitosta. Jäi kyllä niin pienestä kiinni noi vitosen radat että.... No ei siinä mitään, me saadaan vaan hyvää kisakokemusta kun tahkotaan ykkösissä vielä jokunen tovi.  Ja oon niin iloinen että Poju teki jokaikisellä radalla renkaan ensiyrittämällä. Rengashan on ollu Pojulle vähän pelottava este ja se on moneen otteeseen ottanut siitä kieltoja kisoissa. Lauantain radat ei ole videolla mutta tämän päivän radat on. Laitan ne esille sitten joskus kun jaksan. Nyt on niin väsy että ei jaksa muuta kun käydä koirien kanssa lenkillä, syödä ja mennä untenmaille.