Kirkkonummen kisat on nyt tämän päivän osalta takanapäin. Ensimmäinen rata oli Harri Huittisen melko kimurantti rata jossa sai kunnolla pähkäillä miten muutaman kinkkisen kohdan suorittaisi. Rata meni kuitenkin aivan loistavasti ja Poju meni kuin unelma mutta pahaksi onneksi puomin ylösmenolta tuli vitonen. Muuten täysin puhdas rata. Oon hirmu tyytyväinen meidän suoritukseen mutta toisaalta ottaa hitosti päähän että nolla jäi niin pienestä kiinni. Ratavirheitä siis 5 ja aika oli -6,42 ja sijoituttiin Pojun kanssa kolmansiksi. Tällä radalla ei tullut yhtään nollaa.

Toinen rata oli Lee Gibsonin. Se oli huomattavasti helpompi kuin Huittisen rata mutta siinä oli yksi todella paha ansa jossa lähes kaikki otti hyllyn ja tuloksia ei juuri tullut. Nimittäin hypyltä kepeille mennessä putken suu oli ihan vieressä houkuttelemassa ja sinnehän ne kaikki koirat sujahtivat. Ei ollut kepeillä paljoa vetovoimaa kun putki oli hollilla. No, minä sitten päätin yrittää tehdä oikein tiukan haltuunoton ennen keppejä ettei Poju pääse sujahtamaan putkeen. Se onnistuikin hyvin mutta sitten ohjasin Pojun huonosti kepeille ja se meni niistä ohi, siitä siis kielto. Eli tältäkin radalta 5 suoritusvirhettä ja aika -1,51 ja sijoitus luokan neljäs eli pääsimme tälläkin radalla palkintopallille kun viisi parasta palkittiin. 

Huomenna jatkuu Kirkkonummen kisaturnee. Kaksi starttia olisi luvassa myös huomiselle päivälle. Huomenna on tarkoitus pitää oikea KAT päivä. Meitä on menossa Kirkkonummelle n. 15 hengen porukka ja tarkoituksena viettää koko päivä kisapaikalla. Katsotaan ja kannustetaan kaikkien radat läpi, syödään, juorutaan ja nautitaan kauniista kevätpäivästä.