Meillä alkaa tänään patteriremontti ja sen myötä koiraton elämä muutamaksi päiväksi. Remonttimiehiä ramppaa meillä useampana päivänä tällä viikolla ja sen takia Iitu ja Poju joutuivat evakkoon Laurin vanhempien luokse. Ei oikein uskalla päästää vieraita ihmisiä asuntoon silloin kun koirat ovat keskenään. Tuskin ne mitään tekisivät mutta ei uskalla riskeerata. Koiruudet ovat hoidossa ainakin keskiviikkoon asti, ehkä jopa perjantaihin saakka, riippuen siitä miten remontti etenee. Kiltisti kaksikko jäi eilen hoitopaikkaansa kun itse lähdettiin kotiin. Poju yritti ensin mukaan mutta jäi kuitenkin kiltisti kun sanottiin ettei nyt pääse mukaan. Niillä on siellä mukavaa kun on seuraa aamusta iltaan, saavat nukkua sängyssä ja muuta mukavaa mikä kotona on kiellettyä.

Tuntuu varmaan aika oudolta mennä kotiin kun ei ole riekku haukku konserttia vastassa. Illalla ei tarvitse lähteä lenkille tai tehdä mitään muutakaan koiramaista vaan koko ilta on "vapaata". Nyt olisi hyvä tilaisuus lähteä suoraan töistä vaikka leffaan tai ostoksille mitä ei oikein normaalisti voi tehdä. Tai sitten vaan röhnötän hyvällä omalla tunnolla sohvalla koko illan ja tuijotan telkkaria.

Ensi viikonloppuna onkin taas koiramaista toimitaa kiitettävästi kun perjantaina on poitsun reenit ja lauantaina ja sunnuntaina mennään kisailemaan. Lauantaina pitää olla viimeistään kahdeksalta Riihimäellä joten luvassa on herätys kukonlaulun aikaan, kääk! Sunnuntaina on onneksi hieman inhimillisempi aikataulu. Ja sitten alkaakin talviloma, ihanaa.

Pojun agilitytuloksille perustettu oma sivu.