Uskaltauduin vihdoinkin lähtemään epävirallisiin agilitykisoihin ja käytiin eilen Iitun ja Pojun kanssa Lohjalla mölleilemässä. Rata oli ihan kiva, en osaa sanoa oliko helppo vai vaikea kun oli meidän eka kerta. Ja ihme ja kumma, ei edes jännittänyt kamalasti mennä radalle.

Iitun vuoro oli ensimmäisenä. Rata meni aika lailla niin kun olin etukäteen ajatellutkin. Ihan ok mutta pientä sähläystä oli kyllä. Iitu olisi saanut oikeasti hylyn (hyppäsi esteen väärinpäin) mutta epissääntöjen mukaisesti hylystä saikin vain 20 virhepistettä. 10 virhepistettä tuli lisää kun Iitu porhalsi yhden hypyn ja puomin ohi. Ihan tyytyväinen olen kuitenkin pikku possukkaani tällä treenimäärällä. Tuomari tykksi Iitusta kovin ja tuli oikein jälkikäteen erikseen kehumaan Iitun menoa :) Kokonaistulos oli siis -1,79 ja 30 virhepistettä, sijoitus 6/10.

Sitten oli Pojun vuoro. Ja mitä tekee meidän pöhköpää, suorittaa täysin puhtaan radan ja voittaa koko maxi mölli luokan, hih :) Poju teki tosiaan tasaisen varmaa työtä eikä sählännyt turhia ja olikin ainoa maxi mölli joka teki 0-radan. Ja nopein aika tietty. Poju ansaitsi itselleen ruusukkeen ja emännälle hienon kynttiläpalkinnon. Pojun aika oli -17,07 ja 0 virhepistettä, sijoitus 1/10. Hyvä Poju! Ei voi muuta kun toivoa että menisi yhtä kivasti virallisissa. Sehän nähdään sitten parin viikon päästä.

2083356.jpg