Perjantain treeneissä Poju oli ihan omituinen. Se oli ihan löysä löllykkä ja vaan löntysti radalla, ei ollut ollenkaan oma riehakas itsensä. Ei se kipeältä muuten ole vaikuttanut joten ehkä sillä oli vaan huono päivä.

Tänään meillä oli vapaatreenivuoro johon menin pääasiassa Iitun kanssa treenailemaan. Iitu oli ihan intona ja meni tosi hienosti. Kaahasi radalla kun mikäkin kiitokinkku. Iitu on kyl ihan sairaan nopee, ei sen perässä pysy erkkikään. Treenailtiin kontakteja ja keinua joka on vielä Iitun kanssa aika hatara ja sitten tehtiin irtoamistreeniä sun muuta mukavaa. Tosi hieno tyttö.

Otin myös Pojun mukaan koska ajattelin varmistella pari juttua huomisia kisoja varten. Tänään olikin taas ihan eri meininki kun perjantaina, poika oli ihan villinä ja vauhtia piisasi. Tehtiin pari kontaktitreeniä jotka meni tosi hienosti, jee. Kepit tehtiin pariin kertaan josta jäi mustelma käteen mutta muuten meni tosi hienosti ja nopeesti. Sitten ajattelin varmistella huomista varten renkaan joka on Pojun kanssa ollut vähän epävarma. 90 prosenttisesti se hyppää renkaan hiensti mutta joskus se saattaa hypätä renkaan ja kehikon välistä. Varmistelun sijaan onnituinkin saamaan Pojulle rengaskammon, tosi loistavaa. Tällä hallilla (jossa oltiin ekaa kertaa) olikin ihan sairaan pieni rengas ja Poju tietty kolautti itsensä siihen ja sai kammon samantien. Se ei suostunut enää menemään rengasta ollenkaan. Treenikaverin avustuksella saatiin kuitenkin pari onnistunutta regnasta tehtyä hallilta löytyneen harjoitusrenkaan kanssa. Mutta oli se työn ja tuskan takana. Varmaan turha toivoa ettei huomisissa kisoissa olisi rengasta...