Otettiin pientä videopätkää Räksy-herran agilitytreeneistä perjantaina. Jos vaikka löytyisi jälkikäteen katsellessa pientä vinkkiä että miten siellä radalla oikein tulee huidottua ja heiluttua. Tai siis miten ei pitäisi huitoa ja heilua Nolostunut. Pahoittelut etukäteen videoiden huonosta laadusta, halpis digikameralla kun ei saa kauhean laadukasta jälkeä.

Ensimmäinen kierros oli nopea, mentiin vaan rata läpi kertaheitolla jotta saatiin yleissilmäys miten se sujuu. Muuten meni ihan ok mutta A:n kontakti vähän mätti. Ei olla lähes pariin kuukauteen päästy treenaamaan kontakteja joten ei se mikään ihme. Ja kun muutenkin ollaan vasta vähän aikaa harjoiteltu tätä etujalat maassa takajalat kontaktilla tyyliä. Yksi virhe tuli lopussa takaakierron jälkeen kun piti lähteä loppusuoralle niin Poju porhalsikin putkeen. Muuten meni ihan kivasti.

Perjantain rata 

Sitten tehtiin samaa rataa uudelleen palasissa niin että hiottiin vaikeita kohtia kuntoon. A:n kontakti tökki taas vähän. Tai siis kyllähän se kontaktit tekee, ei se niistä yli loiki mutta se ei tee niitä niin kuin haluaisin. Mustaan putkeen meno ei onnistunut takaaleikkaamalla vaan piti valssata A:n jälkeen. Toisen putken jälkeinen takaakierto meni mönkään ihan oman ohjauksen takia ja se saatiin heti kuntoon kun itse ohjasin paremmin. Sitten Räksy taas porhalsi putkeen kun olisi pitänyt lähteä loppusuoralle. Kun sitten pidin huolen etten jätä Pojua yhtään selän taakse siinä kohdassa niin saatiin sekin toimimaan. Pieni varoituksen sana, että tämä video saattaa olla melko tylsää katseltavaa sillä en osaa editoida turhia seisoskelukohtia pois. Pitäisi jaksaa joku päivä ladata Movie Maker ja opetella vielä käyttämäänkin...

Samainen rata palasteltuna ja ongelmakohtia hioen

Kepeillä tarvitaan vielä käsiapua

Treenien jälkeen lähdettiin suoraan mökille viikonlopun viettoon. Ei annettu kovien pakkasten haitata vaan ulkoiltiin oikein urakalla ja nyt kotosalla on kaksi ihanan väsynyttä koiraa.

Iitu lentää