Nimittäin eilen Kirkkonummella Iitu nappasi vasta toisissa virallisissa agikisoissaan nollavoiton .

Ensimmäinen rata meni siis virheettömästi ajalla -8,73, Iitun sijoitus 1/11.

Ei se nolla ollut kaukana toisellakaan radalla, vain yksi pahuksen rima tippui ja tulokseksi saimme 5 ajalla -10,37 ja sijoitus 2/11. Tuomarina kummallakin radalla Miia Laamanen.

Oon ihan hirmu tyytyväinen meidän suorituksiin. Iitu meni niin loistavasti kun vaan voi mennä, lujaa mutta kuunteli kuitenkin hyvin niin kuin aina. Iituhan ei koskaa lähde soveltamaan omiaan vaan kuuntelee ja seuraa todella hyvin. Ja nyt vauhtiakin oli enemmän kun hallissa oli Iitulle mieluinen kivituhkapohja. Ihan hirmu hieno possu .

Täytyy sanoa että KKK:lla on kyllä tosi hyvät palkinnot. Ei meinannut keittiön pöytä riittää kun latasin palkinnot siihen. 4 säkkiä kuivamuonaa, 2 isoa koirankeksipakettia, 9 purkkia purkkiruokaa, kolme dentasticks pakettia, pallonarulelu, kaksi mitalia, 100% ja 50% lahjakortit. Ei huono.

Siiri oli mukana kisoissa pällistelemässä taas ihan upouutta paikkaa. Eipä tuo uusi paikka paljon Siiriä hetkauttanut. Otin Siirin kanssa pientä kontaktiharjoitusta ja leikkimistä ja hyvin jaksoi keskittyä. Ja sitten vaan oltiin ja katteltiin maailman menoa. Vähemmän kiva juttu oli se, että Siirillä oli vatta mennyt kuralle ja se oli oksentanut ja paskantanut autoon. Onneksi paskat oli peitteen päällä eli ei tarvinnut alkaa koko takakonttia pesemään.

Kotiin päästyä olin niin horkassa että otin tulikuuman suihkun ja sen jälkeen parin tunnin päiväunet. Sitten jaksoi taas illalla touhuta. Trimmasin Siirin pyllyn ja sen jälkeen käytiin kunnon lenkillä. Sitten olikin jo päivä pulkassa.