Iitukin pääsi loppukesällä KAT:n treeniryhmään ja ollaan nyt koko syksy liitoiltu Iitun kanssa. Kurssi oli samainen ohjauskurssi missä olin Pojun kanssa keväällä. Eli siis harjoiteltiin lähinnä erilaisia ohjaustekniikoita. Iitu on kehittynyt syksyn aikana tosi paljon, ja vaikka se on alusta asti tykännyt agilitystä niin tuntuu että nyt sen into on tuplaantunut viime aikoina. Ja vauhti radalla alkaa jo olemaan niin hurjaa että heikompaa hirvittää.

Eilen oli syksyn viimeinen treenikerta ja aiheena leikkimielinen kilpailu kurssilaisten kesken. Iitu porhalsi 14 esteen radan hienosti läpi. Iitun aika oli toiseksi nopein mutta virhepisteitä tuli 15 ja sijoituttiin lopulta kolmansiksi. Kaikki vähän kyllä ihmetteli että miten tollanen tankki voi mennä niin lujaa. "Kilpailun" jälkeen oli aikaa tehdä rataa vielä uudelleen ja Iitulta karkasi vähän mopo käsitä. Se nelisti puomille tuhatta ja sataa ja lensi kuin leppäkeihäs puomin päältä alas. Iitu ei tietenkään ollut moksiskaan moisesta ilmalennosta ja jatkettiinkin rata loppuun mutta vähän rauhallisemmalla vauhdilla. Itse vähäsen säikähdin putoamista mutta ei Iitulle onneksi näyttänyt käyvän kuinkaan.

Eilen oli siis syksyn viimeinen treenikerta Iitun kanssa. Talvitreenipaikkaa Iitulla ei ole joten jatketaan taas ensi keväänä. Vapaatreenivuorot aioin kyllä hyödyntään niin pitkään kun säät vaan sallii. Ja talven aikana järjestetään jokatapauksessa useita yksittäisiä koulutuspäiviä mihin varmasti mennään Iitunkin kanssa ettei homma pääse ihan kokonaan unohtumaan.

Viikon päästä olisi meidän lähellä epikset mihin EHKÄ lähden jomman kumman tai ehkä kummankin kanssa. Hui, pelottavaa!!!