Käytiin lauantaina korkkaamassa avoin luokka Pojun kanssa ja päin mäntyähän se meni. Olin jo perunut kokeen kerran mutta useiden peruutusten vuoksi rahojen saaminen takaisin oli epävarmaa joten päätettiin kumminkin mennä kokeilemaan. Meillä ei liikkeet ole vielä täydellisellä tasolla mutta ykköseen olisi kuitenkin ollut mahikset jos vaan kaikki olisi mennyt putkeen. Mutta Poju ilmeisesti luuli että ollaan osallistuttu haukkumisen maailmanmestaruuskilpailuun eikä tokokoneeseen sillä se haukkua räksytti (tai pikemminkin kuljui ja kirkui) kuin heikkopäinen koko ajan. Ei vaan, jos ihan totta puhutaan niin Poju oikeasti stressaantui ja paineistui jostain syytä ihan kauheasti ja haukkuminen johtui suurimmaksi osaksi ihan siitä. Esim. paikallaolo oli ihan järkky, Poju vaan haukkui koko ajan ja samoin muutama meidän "pomminvarma" liike meni mönkään. Näin tällä kertaa. Kolmen viikon päästä olisi vielä yksi koe johon luultavasti lähdetään kokeilemaan mikäli paikallaolot onnistuu treeneissä. Sitten jäädään tauolle. Alla kootut seli selit lauantain kokeesta.

Paikalla makaaminen 5 (Poju siis haukkui melkein koko 3 min. Periaatteessa tää olis voinut mennä sen takia nollille koko liike mutta kun koira kuitenkin pysyi paikallaan niin saatiin kumminkin 5)

Seuraaminen taluttimetta 9,5 (muuten hyvä mutta juoksuosuudessa potkasin Pojua vahingossa ja se hypähti hetkeksi sivuun)

Liikkeestä maahanmeno 0 (Mitä hittoa!! meidän pomminvarma liike... Poju meni maahan vasta toisesta käskystä? ja sitten se vielä sinkosi mun perään???)

Luoksetulo 6 (Poju tuli lujaa ja pyshtyi vasta parin metrin päähän musta)

Liikkeestä seisominen 7 (tässäkin meille tosi varmassa liikkeessä jouduin antamaan kaksoiskäskyn)

Noutaminen 7 (Poju haukkui juostessaan kapulalle ja palautti huonoon perusasentoon)

Kauko-ohjaus 8,5  (vaihtoi hienosti ekalla käskyllä mutta parissa vaihdossa nytkähti vähäsen)

Hyppy 7 (Poju haukkui kumpaankin suuntaan hypätessä ja tarvitsi kaksi istu käskyä)

Kokonaisvaikutus 8 (Tuomari Marja Ala-Nikkola kehui kovasti sitä että Poju tekee tosi innokkaasti hommia ja meidän yhteistyö näyttää oikein hienolta MUTTA tuolle haukkumiselle pitäis kyllä tehdä jotain.)

Kokonaispisteet 127,5 ja 3-tulos