Käytiin lauantaina muutaman treenikamun kanssa ottamassa vähän suoratreeniä. Tavoitteena irtoaminen ja esteiden hakeminen. Rata oli melko yksinkertainen hyppy, puomi, kolme hyppyä, putki, ja kolme hyppyä. Otin viedeolle Siirin pätkät. Vaikka epäonnistumisiakin tuli välillä niin enimmäkseen olen hyvin tyytyväinen typykän menoon. Siiri alkaa tosi kivasti irtoamaan ja hakemaan esteitä. Ja intoa sillä on vaikka muille jakaa.

Yritys yksi. Muuten oikein hyvä mutta viimeinen hyppy jää hyppäämättä.

 

Yritys kaksi. Siiriltä loppui maltti kesken ja se kuvitteli pääsevänsä palkalle nopeammin juoksemalla putken ohi.

 

Yritys kolme. Lisää päätöntä kaahausta.

 

Yritys neljä. Vihdoinkin onnistunut suoritus. Puomilla jäin tarkoituksella jälkeen. Hienosti Siiri silti juoksi vauhdilla loppuun ja otti kontaktin eikä jäänyt turhia himmailemaan ja minua odottelemaan.

 

Yritys viisi. Jälleen nappisuoritus. Nyt otin ihan reilusti etumatkaa puomista ja wau miten hienon kontaktin neiti teki, jes! Tähän suoritukseen oli hyvä päättää.

 

 

Eilinen päivä vierähtikin agirodussa Ylöjärvellä. Lähdin puoli kuuden jälkeen aamulla ajamaan jotta ehdittiin staffijoukkue Kiitokinkkujen kanssa kisaamaan. Kukaan meidän joukkueesta ei tainnut tehdä puhdasta rataa mutta hauskaa oli. Iitun rata meni pussilta tullutta kieltoa lukuunottamatta hienosti. Onneksi meidän osuus oli heti aamusta sillä päivän mittaan mittari kohosi 29 asteeseen eikä varjopaikkoja ollut tarjolla.

Oli myös erityisen mukava nähdä vanhoja portugeeistuttuja. Portugeeseilla olikin tänä vuonna jopa kaksi joukkuetta kisaamassa. Ehkä ensi vuonna mekin päästään jo mukaan. Aikainen herätys ja etenkin kuumuus vei ihan täysin mehut meikä tytöstä ja lähdettiin jo kahden kolmen aikaa kotia kohti. Kotiin päästyämme otettiin pienet päikkärit ja illalla käytiin vielä Päivin ja Kipsun kanssa metsälenkillä ja uimassa.

Saas muuten nähdä onko Siiri tekemässä ekoja juoksujaan, sen takalisto näyttää jotenkin epäilyttävältä....

........................................................................................................................................................

Päivitystä muutaman tunnin jälkeen. Ne todella sitten alkoivat, Siiri on nyt nainen :)