Iitu RAKASTAA uimista. Ja kiva olisi jos myös Siiristä tulisi kunnon vesipeto. Niinpä mentiin eilen Hyvinkään koirakylpylä Aptukseen uimaan pitkästä aikaa.

Vaikka edellisestä kerrasta on aikaa niin Iitu muisti paikan heti ja puhkui intoa kun tajusi pääsevänsä lämpiharrastuksensa pariin. Meille oli varattu uittaja Siiriä varten ja hyvä niin koska Iitukin tarvitsi vähän muistuttelua siitä miten rampeista mennään ja tullaan. Ensin uittaja totutti Iitun ramppeihin ja sen jälkeen Iitu porskuttikin menemään koko puolituntisen aivan intona. Kiva katsella kun toinen on niin tohkeissaan.

Sitten oli Siirin vuoro. Ipanalle puettiin pelastusliivi päälle ja sitten altaaseen. Ensin Siiri kauhoi ja pärski ja yritti väkisin altaan reunalta ylös mutta äkkiä se oppi uimaan rauhallisesti. Siiri sai harjoitella uimista pitkään koska uimassa ei ollut muita opetettavia. Lopuksi Siiri sai uida altaan päästä päähän ilman liivejä ja kylläpä osasi tyttö uida hienosti! Niin rauhallista ja tasaista menoa. Täytyy sanoa että on aikamoinen ero staffin ja portugeesin uintetekniikassa. Vesikoirilla taitaa olla aika luonnostaa hyvä tekniikka kun taas Iitun uinti on sellaista kamalaa höökimistä, tassut käy miljoonaa ja eteenpäin mennään kun tuli persuksissa. Mutta pääasia että on kivaa. Tarkoituksena olisi käydä ennen kesää muutamia kertoja Aptuksessa uimassa. Pääseepä Siirikin heti pienestä pitäen veden makuun. Kesällä päästään sitten onneksi oikeille vesille lutraamaan.