Viime viikolla tämä porukka vietti talvilomaa. Mitään kovin erikoista ei tullut tehtyä. Muutama päivä oltiin mökillä ja kaupungissa käytiin vähän sukuloimassa ja sen sellaista. Kiva kun ehti ulkoilemaan koirien kanssa valoisaan aikaan. Nyt on kamerassakin uudet akut joten sain muutaman kuvan napattua.

Aina välillä tytöt innostuvat leikkimään sisäleikkejä. Yksi kivoimmista leikeistä on yhteisen lelun repiminen.

Painiminenkin on kivaa.

Ai miten niin Siiri on ylpeän näköinen. Ihan kun se olisi juuri päihittänyt Iitun isommassakin taistossa :)

Leikin jälkeen Siiri haluaa mennä pihalle jäähtymään. Lumihangessa  makaamalla viilentyy kivasti.

Samaan aikaan sisällä. Iitu ei todellakaan mene ulos hankeen makaamaan vaan hyppää sohvan lämpöön lepäämään.

Snautserikuono. Kuonokarvat ovat tämän kuvaussession jälkeen saaneet kyytiä ja nyt talossa on hieman siistimmän näköinen neiti.

Mökillä köpöteltiin enimmäkseen kapeita polkuja pitkin. Siiri ainoana intoutui juoksemaan hankikannon päällä.

Iitua viluttaa.

Pieni leikki lämmittää.

Parina päivänä oli onneksi aurinkoinen keli. Käytiin mm. koirapuistoilemassa.

Ai niin, käytiinhän me Iitun kanssa Riman kisoissa sunnuntaina. Toiveena oli että olisi se viimeinen nousunolla napsahtanut mutta ei. Ensimmäinen rata kaatui keppeihin. Jouduttiin ottaamaan kepit moneen kertaan uudelleen ennen kun Iitu haki oikean välin ja hyllyhän siitä tuli. Iitulle melko varmat kepit on alkeneet tökkiä. Olen itse pilannut kepit sillä että olen vaikeuttanut niitä liikaa joka on johtanut useaan epäonnistumiseen ja sitä kautta Iitun into ja itsevarmuus kepeillä on vähän hukkateillä nyt. Mutta eiköhän tilanne saada korjattua. Toinen rata oli muuten puhdas mutta yhdessä kurvissa tippui rima. Tuos 5 ja aika -5 sek ja rapiat. On se vikan nollan saaminen näköjään tiukassa.