Sunnuntaina Siiri pääsi misseilemään Kaapelitehtaan pentunäyttelyyn. Kaapelilla oli paikalla myös Siirin äiti Lulu, Isä Ludde, siskot Penni, Heta ja Manta sekä veli Pate. Kaikki pennut oli melkein kuin samasta puusta veistettyjä, hyvin saman kokoisia, näköisiä ja luonteisia. Oli tosi kiva nähdä kaikkia.

Siiri osasi olla vilinässä ja hälinässä tosi hienosti eikä stressannut turhia. Typykkä otti ihan kunnon torkutkin pariin otteeseen kun mitään ei tapahtunut. Kehässäkin meni yllättävän hyvin vaikka jännäsin sitä. Juostessa Siiri pomppi välillä mutta enimmäkseen se juoksi nättiä ravia. Seisominen meni ihan ok, tosin omissa esittämistaidoissa olisi parantamisen varaa. Tuomarin kopelointi sujui myös hyvin, Siiri vaan nökötti kun täti kopeloi sitä.

Narttupentuja oli 6 joista Siiri sijoittui toiseksi ja sai kunniapalkinnon. Lisään arvostelun myöhemmin. Gotcha See No Evil "Penni" oli ykkönen ja myös ROP-pentu. Kennel Gotcha oli myös ROP-kasvattaja ja päästiin isossa kehässä ensimmäisestä karsinnasta jatkoon mutta ei sen pidemmälle.

Siir-neiti

Siirin sisko Heta

Siirin sisko Manta

Siirin sisko Penni

Siirin veli Pate

Siirin iskä Ludde

Perhepotretti. Vasemmalta Ludde, Penni, Heta, Manta, Siiri, Pate ja äippä Lulu

Näyttelyn jälkeen Siiri koki aikamoisen muodonmuutoksen kun siitä tehtiin nakupelle. Pistin plussat ja miinukset vaakakuppiin ja lopputulos oli se että karvat lähtivät. Kasvatetaan ne sitten myöhemmin takaksin jotta päästään käymään muutamassa näyttelyssä. On se lyhyt turkki arkielämän ja harrastusten kannalta niin paljon helpompi. Ja nyt näkee koiran silmät, ilmeet ja eleet niin paljon paremmin. ja ennenkaikkea myös Siiri näkee eikä sen tarvitse törmäillä päin seiniä. Muutama kuva naku-neidistä.