Tuntuu että Siirin kasvutahti vain kiihtyy kiihtymistään ja se alkaa olemaan jo iso tyttö. Käytiin keskiviikkona ottamassa tehosterokotukset ja eläinlääkärinaseman vaaka näytti 9,1 kiloa. Noin kilon verran näyttää tulevan viikossa lisää painoa. Siiri osasi taas käyttäytyä niin superhienosti lääkärissä. Ei hötkyllyt tippaakaan vaan seistä nökötti kiltisti kun lääkärisetä tutki ja kopeloi ja pisti lopuksi piikin niskaan. Samalla reissulla käytiin myös Murren Murkinassa lihaostoksilla. Ostoksilla oli myös labradorirouva ja mopsinpentu joihin Sikke sai tutustua. Pikkasen ujostutti alkuun mutta hetken päästä olisi jo leikki maistunut.

Eilen huomasin että Siiriltä oli lähtenyt ensimmäinen hammas. Ylhäältä puuttuu yksi pikkuruinen etuhammas. Ihanaa että niistä pikkunaskaleista pääsee kohta eroon, on ne niin inhottavan terävät pirulaiset. Vaikka Siiri on kyllä harrastanut todella vähän käsien puremista verrattuna Iituun ja Pojuun jotka iskivät hampaat kiinni nakkeihin aina tilaisuuden tullen.

Siiri on päässyt jo agilityn makuunkin. Ollaan leikin varjolla otettu lähinnä putkea ja pikkasen myös hyppyä ilman rimaa eli siis vain siivekkeiden välistä menemistä.  On otettu myös puomin alastulokontaktia siten että Siiri on nostettu kontaktille seisomaan takajalat kontaktilla ja etujalat maassa ja siinä sitten syöty namia niin että napa paukkuu. Aina silloin tällöin otetaan Siirin kanssa jotain pientä kivaa ja pennulle sopvaa reeniä Iitun treenien lomassa. Iitu on nyt muuten ilmoitettu ekoihin virallisiin kisoihin jotka on 2.1. Hyvinkään Koiraurheilukeskuksessa. Saas nähdä mitä sähläystä siitäkin tulee. Jostain syystä Iitu ei ole ihan oma itsensä  tuolla Hyvinkään hallilla. En tiedä johtuuko se siitä että siellä on lämmin vai onko keinonurmi pohja Iitun mielestä inhottava. Jotenkin Iitu vaan ei vedä täysillä siellä kun taas kylmässä kivituhkapohjaisessa hallissa se menee tuhatta ja sataa. No, mennään joka tapauksessa kokeilemaan, tuli mitä tuli .