Viime perjantaina oltiin kolmatta kertaa Sarin luona Somerolla pentuja katsomassa. Edellisen kerran käytiin reilu kaksi viikkoa sitten ja pentujen kehitys ensinäkemästä oli aivan valtava. Huterat ja huojuvat otukset olivat muuttuneet leikkiviksi ja touhuaviksi koiranpennuiksi. Nyt pennelit olivat jo ihan oikean portugeesin näköisiäkin kun olivat saaneet hienot trimmit juuri samana päivänä.

Nyt selvisi sitten sekin kuka ipanoista tulee meille. Omien toiveiden ja kasvattajan näkemyksen perusteella saimme tehdä valinnan kahden tytsyn välillä. Toinen oli jättityttö ja toinen oli minityttö. Ja me sitten ihastuttiin siihen pikku sinttiin. Olihan se iso pallerokin tosi suloinen ja siitä kehittyy varmasti tosi näyttävä portugeesi mutta jotenkin se pikkutyttö vaan kolahti lujempaa ja valinta oli loppujen lopuksi aika helppo. Ihania pentuja olivat kyllä kaikki. Tosi sosiaalisia, tykkäsivät kovasti leikkiä ja pusutella ja väsyn iskiessä kampesivat itsensä syliin nukkumaan.

Ensi lauantaina rääpäle sitten muuttaa meille. Aika jännät paikat edessä.

 

 

sylikuvissa esiinyvä söpötys on meidän pikkurääpäle

Pojun avaustuloksista ei ole vieläkään kuulunut mitään vaikka kaksi kuukautta on jo mennyt. Ollaan pariin otteeseen jo kyselty perään mutta kesken on kuulemma vielä. Ihmeen kauan se vaan kestää. Saisipa tämän asian jo päätökseen.

Iitu peri Pojulle varatut talvitreenipaikat ja Iitu onkin päässyt nyt kaksi kertaa viikossa harrastamaan agiliitoa. Toinen on ihan onnessaan ja nyt vauhtiakin piisaa ihan eri tavalla kun kesäkuumalla. Iitu menee aika kivasti vaikka on meillä paljon treenattavaa. Nyt ollaan keskitytty aikalailla siihen että Iitu oppisi kulkemaan myös mun oikealla puolella. Sillä on tosi vahva imu mun vasemmalle puolelle koska ollaan tokoiltu sen verran paljon. Oon nyt palkannut sitä tosi paljon oikealle puolelle ja tulosta alkaa näkymään. Toinen murheenkryyni on kepit "vaikeammalta" puolelta. Olen tyhmänä jättänyt kokonaan opettamatta kepit toiselta puolelta ja nyt ollaan kovasti treenattu sitä. Aika kivasti jo menee siihen nähden että muutama viikko sitten ajattelin ettei Iitu opi sitä ikinä. Mutta niin hienosti Iitu jo treeneissä menee että olen ajatellut ilmoittaa sen kisoihin lähiaikoina. Ehkä vielä tämän vuoden puolella.