Käytiin eilen pyörähtämässä Wappukisoissa yhden startin verran. Anne Viitanen oli taas kehitellyt meille ykkösluokkalaisille todella haastavan ja  tiukalla ihanneajalla varustellun radan. Oli putkihoukutuksia, useampia takaakiertoja ja keinulle mentiin tosi hankalasta kulmasta. Kun näin radan niin tiesin heti missä kohtaa me hyllytetään se, ja arvaus kävi kuin kävikin toteen. Kolmannen hypyn jälkeen piti lähteä toiseen suuntaan hypyn kautta puomille mutta Poju sujahtikin viereiseen putkeen. Se ei korvaansa lotkauttanut mun karjumiselle vaan porhalsi päättävisesti putkesta sisään. Keinun edessä tuli pientä pyörimistä koska sinne mentiin niin hankalasta kulmasta ja yritin rauhoittaa tilannetta ja saada suoremman linjan keinulle. Itse keinu meni hyvin vaikka se olikin outo alumiinikeinu mihin Poju ei ole tottunut. Rengas mentiin tuttuun tapaan vasta toisella kerralla. Kepit olisi ollut järkevämpi tehdä Poju mun oikealla puolella mutta se on jostain syystä unohtanut miten se menee joten tehtiin ne helpommalta puolelta minkä vuoksi jouduin taas vääntämään valssin keppien päässä mikä on aika kökköä, en yhtään tykkää noista "turhista" valsseista. Loppuradasta Poju teki vielä putken väärin päin. Ihan kiva oli kokeilla haastavaa rataa ja suoriuduttiin siitä omaan tasoomme nähden ihan hyvin. Positiivista on se, että oon oppinut tuntemaan Pojun käytöstä radalla aika hyvin, osaan jo kutakuinkin aavistaa mitä se tulee missäkin tilanteessa tekemään. Sitten kun vielä oppisi valitsemaan aina tilanteeseen sopivan ohjauksen millä voisi estää munaukset. Siinä on mulle haastetta kerrakseen...

Rata oli siis haastava ja sen kertoo myös se, että ykkösten mineissä tuli vain yksi 0-tulos ja sekin yliaikaa, sama juttu medeissä. Maxeissa tuli kolme nollaa ja niistä vain yksi alle ihanneajan. Jäätiin kattomaan vielä kakkosten radat ja sama meno jatkui siellä, mineissä ja medeissä ei tainnut tulla yhtään nollaa jne... Eli haastavia on kyseisen tuomarin radat.

Ensi viikonloppuna oonkin töissä oman seuran kisoissa ja kahden viikon päästä lähdetään isommalla porukalla Kirkkonummelle kaksipäiväisiin kisoihin. Kumpanakin päivänä kaksi starttia. Rengasta pitäisi päästä treenaamaan ennen sitä.

Tästä pääsee ihailemaan meidän eilistä hyllytystä:

http://www.youtube.com/watch?v=ad4Jj0Sr-1U