Eilinen päivä vierähti Masalan kuplahallissa agilitykisojen merkeissä. Iitun kanssa oltiin kisaamassa kolmen startin verran. Onneksi kuplahalli on todella lämmin sillä ulkona oli melko arktiset olosuhteet.

Ensimmäinen rata meni ihan penkin alle. Kaksi rimaa tippui ja yksi kielto. Ratavirheitä 15 ja aikavirhettä 2,67. Oma ohjaus lässähti ensimmäisen virheen jälkeen ja se oli sitten siinä.

Toiselta radalta tuli nolla ajalla -6,49. Se olikin luokan ainoa nolla joten päästiin ykköspallille.

Kolmas rata oli hyppäri, meidän eka sellainen. Tein ihan sairaan tyhmän mokan minkä takia putkelta tuli kielto ja ei sitten noustu kakkosiin. Tulos 5 ajalla -2,88, sijoitus 4. eli taas seistiin palkintopallilla.

Radat ei mennyt eilen niin jouhevasti ja hyvällä fiiliksellä kun joskus mutta Iitun keppeihin oon ihan mielettömän tyytyväinen. Kummallisen vaikeita keppikulmia ykkösten kisoihin oli Muotkan Esa laittanut. Mutta Iitu haki superhienosti itsenäisesti avokulman kummaltakin puolelta. Kyllä ne sujuu kun vaan luottaa eikä mene sinne väliin sohimaan.

Siiri pikkuruinen oli taas turistina mukana. Oon niin ylpeä siitä kun se osaa niin nästisti ja rauhallisesti olla kisapaikoilla. Sekä ihmis- ja koiravilinän seassa että omassa häkissä. Tänään onkin sitten Siirillä vikat vesikoiratreenit pommarissa sillä pommarin vuokrasopimus päättyy tämän kuun lopussa. Täytyy taas treenata näyttelykäyttäytymistä tänään, viime maanantaina se meni nimittäin aikas päin mäntyä. Siiri vain hillui ja säntäili kun yritin saada sen juoksemaan nättiä ravia. Ja pentunäyttely lähestyy uhkaavasti.