Tässä se nyt on. Gotcha Sleeping Beauty "Siiri". Ikää neidillä 7 viikkoa ja 4 päivää.

Tänään aamupäivällä haettiin suurella jännityksellä pikku-Siiri uuteen kotiin. Iitu oli mukana ja annettiin koirien tutustua toisiinsa kasvattajan pihassa. Ja en olisi ikinä uskonut miten reipas Siiri oli, se ei pelännyt Iitua yhtään. Iitu kävi nuuhkaisemassa pentua hetken ja sen jälkeen sitä ei kauheasti kiinnostanut. Siiri sen sijaan oli hyvin kiinnostunut Iitusta ja lähti samantien hypähtelemään sen perään.

 

 

Siinä vaiheessa kun mentiin autoon ja lähdettiin ajamaan kotia kohti niin Iitukin kiinnostus heräsi. Se halusi koko automatkan ajan katsella ja haistella Siiriä. Siiri oli hyvin reipas autoilija ja vain muutama hassu piipahdus pääsi tytön suusta koko matkan aikana. Hiukka huonovointiseksi tytsy kylläkin tuli matkan puolessa välissä ja aamuruuat tulivat pukluna ulos.

Kun päästiin kotiin niin Siiri oli heti kuin kotonaan. Se kipitti hurjaa vauhtia Iitun perässä huoneesta toiseen haastaen sitä leikkimään ja yrittipä se jopa pariin otteeseen imeä maitoa Iitun tisuista. Ei sieltä vaan tainnut mitään irrota :). Iitu on ottanut uuden tulokkaan todella nätisti vastaan vaikka kyllä se hieman vielä kummastelee ja ihmettelee rääpälettä. Sillon kun Siiri haastaa Iitua leikkimään niin Iitu vain välttelee ja väistelee. Ja jos Siiri taas saa hepulit yksikseen niin Iitu saattaa ruveta pomottamaan ja keskeyttää leikin. Iitun pomottaminen on kyllä hyvin vähäistä ja ennemminkin pelkään ettei Iitu saa pikkuipanaa kuriin tarpeeksi hyvin.

Siiri kävi heti kotiintultua tutustumaan omaan pihaan. Siellä oli kaikkia mielenkiintoisia lehtia ja risuja joita piti haistella ja maistella. Pihalla siiri sai myös ensimmäiset hepulit uudessa kodissaan. Ei tunnu tyttö paljon arkailevan uusia paikkoja, ihimisiä ja koiria.

Parhaillaan piukkuinen nukkuu onnellisena ja väsyneenä tuolin alla kun istuskelen koneella. Mutta kohta se varmaan taas herää ja sitten vipinä alkaa. Lisää Siirin kuulumisia luvassa lähipäivinä.