Taas näköjään muutama viikko vierähtänyt viime päivityksestä. En edes muista mitä kaikkea ollaan puuhattu, ei vissiin mitään kovin erikoista. Ollaan vain vietetty arkea, lenkkeilty, leikitty koirakavereiden kanssa ja pikkasen tokoiltu ja agiliidetty sun muuta mukavaa.

Iitulta jouduin perumaan kahden agilitykisat. Purinan kisojen aikaan oli niin kovat pakkaset ettei niihin ollut Iitun kanssa mitään asiaa. Hyvinkään lämpimän hallin kisat taas peruin sen takia että meillä olisi ollut ensimmäinen startti jo kuuden jälkeen aamulla mikä olisi tarkoittanut sitä että herätyskello olisi soinut sunnuntaiaamuna neljältä, ei kiitos. Lisäksi aikataulu oli niin tiukka että rataa ei olisi saanut suorittaa loppuun hyllyn tulle, mikä on mielestäni ainakin 1-luokkalaisten kohdalla huono homma. Niinpä me jäätiin kotiin nukkumaan . No, ensi sunnuntaina ehkä päästään taas kisaamaan.

Siiri on nyt 5,5kk, painoa 13-14kg ja korkeudessa mennyt jo Iitusta ohi eli ei enää mikään ihan pikkutirriäinen. Vaikka onhan Siiri melko pieni verrattuna muihin samanikäisiin portugeeseihin mutta saa ollakin, en toivokaan siitä mitään jättiä. Korkeutta saisi mielellään tulla lisää mutta toivon että se jäisi suht siroksi. On sitten kivempi liidellä agilitykentällä kun ei ole niin paljon massaa. Kaikki hampaat Siiriltä on jo vaihtunut ja sisäsiisteys on todella hyvällä mallilla. Siiri on ollut jo pitkään lähes 100% vasrmasti sisäsiisti. Siiri on myös saanut uusien ja mukavien kokemusten kautta kovasti lisää itseluottamusta ja rohkeutta mihin olen hyvin tyytyväinen.

Tänään oltiin metsässä lenkkeilemässä 16 vesikoiran voimin. Mukava rellestivät Ronja, Remu, Kola, Noki, Nero, Neva, Mila, Saaga, Pinta, Kiia, Pablo, Pepe, Elvis, Aatu, Robin ja Siiri. Siiri oli jälleen kerran ainoa portugeesi perrojen seassa mutta ei se paljon Siiriä haitannut. Neiti paineli onnesta soikeana porukan mukana niin että lumi pöllysi. Olisihan se kivaa nähdä muitakin portugeeseja yhteisleikeillä mukana mutta kaikki tuntuvat lymyilevät jossain piiloissansa. Huomenna kylläkin mennään portugeesitreffeille Jakikseen, jonne ainakin Mörkö-portugeesi on tulossa. Ja toivottavasti muutama muukin. Kolme jälkeen menenkin töihin oman seuran agilitykisoihin. Kisat päätty vasta klo 22.00 ja raivaustyöt päälle eli kotiin pääsen vasta joskus puolen yön maissa. Sitten maanantaiaamuna pirteänä töihin .

Tämän päivän treffeiltä muutama kuva Siiristä Janne Lehtisen ottamana.

IMG_9706.JPG

IMG_9712.JPG

IMG_9715.JPG

IMG_9759.JPG

IMG_9760.JPG

IMG_9765.JPG

IMG_9766.JPG

IMG_9775.JPG

Kaikki kuvat reissusta löytyvät täältä:

http://kiia.kuvat.fi/kuvat/Kiia/Jakom%E4ki+13.2.2010/