Siiri täyttää tänään 12 viikkoa ja on elellyt meidän kanssa nyt tasan kuukauden päivät. Kovasti tyttö on kasvanut ja kehittynyt. Painoa on tullut puolet lisää ja typykkä painaa nyt huimat 6 kiloa. Huomenna mennään hakemaan ekat rokotukset. Täytyy näyttää samalla myös Siirin silmiä jotka ovat viime päivinä vähän punoittaneet ja rähmineet normaalia enemmän. Toivottavasti ei ole mitään isompaa tulehdusta.

Eilen oltiin taas pommarissa vesiäisten kesken. Siiri osaa jo tosi hienosti ottaa katsekontaktia ja istumaanmeno käskystä alkaa myös pikkuhiljaa onnistumaan. Mitään muuta ei olla edes harjoiteltukaan vielä vaan ollaan vaan lähinnä opeteltu oleskelemaan ja käyttäytymään hyvin erilaisissa paikoissa. Siiri on myös alkanut kulkemaan mukana Iitun agilitytreeneissä ja on päässyt tutustumaan sekä Hakkilan että Hyvinkään halleihin. Ipana on ollut hallilla tosi reipas, ei pelkää yhtään vaikka välillä metakka ja haukun määrä on tosi kova.  Ja ihanan rauhallisena Siiri osaa odottaa hallin laidalla kun käyn Iitun kanssa radalla. Ei hauku eikä vingu vaan nököttää kaikessa rauhassa ja katselee. Katsotaan kuinka kauan sitä iloa kestää....

Vaikka neiti on pääosin ollut hyvin reipas niin osaa hän välillä olla myös varsinainen ujopiimä. Ulkona kaikki äänet ja näyt ovat niin kovin pelottavia ja vastaantulijoita pitää välillä luikkia jalkojen taakse turvaan. Mutta kaipa pikkuinen vähitellen tottuu ulkomaailman ihmeellisyyksiin ja ujoilu vähenee. Myös sukulaislapset olivat viime tapaamisella kovin pelottavia ensialkuun vaikka Siiri oli tavannut heidät jo aikaisemminkin. Mutta hetken uudelleentutustumisen jälkeen Siiri oli taas lasten kaveri. On se jännä miten tuollaisen pikkupennun elämässä kaikki pienetkin asiat on niin kovin ihmeellisiä ja jännittäviä ennen kun niihin tottuu.

Iitun masu on taas kunnossa. Lääkekuuri puri vaivoihin eikä tarvinnut onneksi lähteä jatkotutkimuksiin. Iitun harmiksi kevyempi ruokavalio jatkuu edelleenkin ettei maha ärry heti uudelleen. Iitun ensimmäiset viralliset agilitykisat piti olla tulevana sunnuntaina mutta lääkekuurin takia suunnitelmat meni uusiksi. Täytyy katsellä vuodenvaihteeseen joku sopiva kisa mihin voisi ilmoittautua.