Tajusin yksi päivä ettei olla koskaan harjoiteltu takanaleikkauksia kontaktiesteillä. Niinpä eilen treenattiin sitä. Poju kesti todella hyvin leikkaukset A:lla ja puomilla, ei mitään ongelmaa. Kokeilin leikkausta myös keinulla. Yhden kerran Poju kääntyi takaisinpäin mutta saatiin myös monta onnistunutta leikkausta keinulla.

Otettiin myös keppejä. Putkesta vähän vauhtia ja siitä kepeille. Otettiin pari toistoa kummaltakin puolelta ja Poju haki hienosti oikean välin ilman käsiapua. Pikkuhiljaa alkaa sujumaan keppien hakeminen myös vauhdista vaikka ei se Pojulle helppoa ole. Sille on tosi vaikeeta taipua toiseen väliin jos se tulee lujaa. Mutta edistystä on tapahtunut. Vähitellen pitäis alkaa harjotella kepeille menoa myös vaikeammista kulmista.  

Irtoamis ja haltuunottotreenit meni päin peetä. Tai siis irtoaminen meni tosi hyvin kun ekalla kerralla oli nami odottamassa targetilla mutta sitten kun samassa kohdassa olisi pitänyt tullakin haltuun niin korvat katosi. Herra porhalsi vaan tuhatta ja sataa eteenpäin. Saamarin jääräpäinen otus aina välillä.

Lopuksi otettiin vielä keinu ilman mitään leikkauksia ja Poju teki aivan sairaan hienon keinun, paremman kun ikinä. Se tuli tosi pitkälle kertaheitolla ja sitten odotti että kainu laskeutuu. Mistään hiipimisestä ei ollut tietoakaan eikä Poju myöskään vaikuttanut säikähtävän mitenkään vaikka keinu tuli alas aika kovalla vauhdilla. Tästä hyvästä tuli kourallinen namia ja paljon pallon heittoa päälle. Siihen olikin hyvä lopettaa.

Lauantaina mennään sitten hakemaan hylly meidän ekalta kakkosten radalta. Me startataan vielä kaiken kukkuraksi luokan ekoina, en tykkää yhtään. Kisoista lähdetään suoraan mökille rentoutumaan loppu viikonlopuksi.