Niin kirjoittelenpa vähän juttua sunnuntain Purinan kisoista. Ensimmäisellä radalla meille tuli 10 ratavirhettä, kielto kepeillä ja hypyllä. Ohjasin Pojun kepeille jotenkin tosi huonosti ja se lähti pujottelemaan väärältä puolelta. Sitten sain jonkun ihmeen älynväläyksen että vaihdan puolta A:n jälkeen. Ohjasin A:lle oikealta puolelta ja A:n jälkeen oli kaksi hyppyä ja sen jälkeen putki vasemmalle. Ajattelin välttää takaaleikkauksen jota me ei oikein vielä osata ja ajattelin että pysäytän Pojun A:n alastulolle kokonaan ja vaihdan äkkiä puolta siinä. No, eihän Poju tietenkään pysähtynyt kokonaan ja sitten hyörittiin ja pyörittiin että pääsin Pojun vasemmalle puolelle. Poju tietty tunnollisen tokokoiran tapaan haki vahvasti mun vasemmalle puolelle ja sekunteja kului. Sitten seuraavan hypyn jälkeen suuntasin jo liiaksi putken suuntaan ja Poju veti tokasta hypystä ohi. Näitä paria pikku sähläystä lukuunottamatta rata meni tosi kivasti, olin taasen kovin tyytyväinen koiruuteeni.

Tokalta radalta saimme 15 ratavirhettä, kiellot kepeillä, hypyllä ja putkella. Tällä radalla tehtiin kepit meille vaikeammalta puolelta ja puolessa välissä Pojulla sekosi rytmi, varmaan kädellä sohin epätahtiin tai jotain. Pitäis kyllä nyt äkkiä päästä tosta käsiavusta eroon. Kepeltä kun lähdettiin eteenpäin niin Poju lähti kuin ammus suoraan eteenpäin vaikka piti mennä ihan muualle, siitä siis kielto. Putkellä tuli kolmas kielto kun en ohjannut tarpeeksi hyvin putken suulle joka osoitti hieman eri suuntaan ja oli vaikeammin havaittavissa. Hassua että kummallakin radalla tuli virhe kepeillä vaikka ne menee meillä yleensä aina virheettömästi. Keinut meni onneksi kummallakin radalla ihan kivasti.

Vaikka virheitä tuli niin silti on tyytyväinen olo, radat meni kuitenkin pääosin hyvin vaikka ne olivat meille aika haasteellisia. Ja siitä oon erityisen iloinen että Poju lähti nyt irtoamaan paremmin kuin yleensä, tosin se irtosi väärissä paikoissa ja väärään suuntaan mutta ei se haittaa. Pääasia että irtoaa eikä roiku jalanjuuressa kiinni koko aikaa. Eiköhän mekin ruveta niitä nollia saamaan sitten kun joskus opin ohjaamaan Pojua kunnolla. Ei muuta kun reeniä vaan ja uutta matoa koukkuun Hymy.

Voin laittaa videot esille kun päästään kotiin niin halukkaat saa taas nauraa meidän touhuille Nolostunut