Oltiinpa tänään Pojun kanssa aurinkoisessa ja tuulisessa säässä koittamassa onneamme kahden startin verran. Talvikisoihin verrattuna oli aika kiva kun ei tarvinnut hytistä ja tytistä kylmyydessä vaan ihana aurinko lämmitti ja tarkeni hyvin olla t-paidassa. Mietin vähän, että mahtaako Poju olla ihan löysä radalla kun oli niin lämmin mutta yllättävän kivasti siinä riitti virtaa kun päästiin radalle.

No niin, sitten itse tuloksiin. Ensimmäisestä radalta HYL sillä ohjasin Pojun A:n jälkeen väärään päähän putkea. En oikein itsekään ymmärrä miten siinä niin pääsi käymään kun olin varta vasten suunnitellut oman paikkani juuri niin ettei olisi pitänyt olla epäselvyyttä kummasta päästä putkeen mennään. Toinen virhe tuli renkaalla joka oli toiseksi viimeinen este ja jonka Poju hyppäsi kehikon välistä. Pojulla näyttää siis olevan edelleenkin jonkin sortin trauma renkaasta. Ja mä idiootti ajattelin, että mitäs tosta, suoritus on jo muutenkin hylätty, enkä sen takia vaatinut Pojua tekemään rengasta uudelleen. Muilta osin rata meni toosi kivasti.

Tässä eka rata videoituna:

http://www.youtube.com/watch?v=aXT3hXLRvPw

Toka rata kaatuikin sitten taas, kuinkas ollakaan, RENKAASEEN. Se este on nyt pilannut meiltä aika monta rataa ja mietinkin että pitäisiköhän jättää kisaaminen niin pitkäksi aikaa, että kaikki esteet on varmoja. Poju suostui nimittäin suorittamaan renkaan vasta kolmannella kerralla. Jos olisin älynnyt ekalla radalla vaatia Pojua tekemään sen kunnolla niin ehkä meidän ei olisi tarvinnut tokalla radalla takuta sen kanssa niin paljoa. Tuli meillä sitten loppuradasta vielä kontaktivirhe puomin ylösmenolla. Noihin ylösmenokontakteihin pitäis  kyllä keksiä jotain koska se on aina hiinä ja hiinä että ottaako Poju ne. Muuten olin ihan hirmu tyytyväinen rataan, Poju meni tosi vauhdikkaasti mutta silti kuunteli hyvin ja se on todellakin ruvennut irtoamaan ihan eri tavalla kun ennen. Tulos siis tokalta radalta 15 ratavirhettä ja 0,73 sekkaa yliaikaa rengassekoilun takia. On tää agility vaan niin outo laji. Tulokset näyttää että olisi mennyt päin pyllyä mutta silti omasta mielestä meni tosi hyvin ja kummankin radan jälkeen oli ihan huippuhyvät fiilikset. Poju meni mun mielestä kokonaisuudessaan tänään paremmin kuin koskaan ennen. Tästä on hyvä jatkaa.

Tässä tokan radan video joka kylläkin pätkii omituisesti parissa kohtaa:

http://www.youtube.com/watch?v=mUPzlZyaL4E

Kisaamassa oli tänään myös ihanainen Saaga portugeesi. Oli kiva nähdä Saaga kiitämässä radalla, siitä tulee vielä mestarikiitäjä tulevaisuudessa. Kiitoksia Jaanalle juttuseurasta ja videointiavusta Hymy. Törmäillään taas kisoissa joskus.